22 vjeçarja menaxhon fermën me 30 viça e lopë dhe është studente e dalluar

Ndryshe nga moshataret e saj, Egzona Lahaj, 22 vjeçe, në të njëjtën kohë studion dhe menaxhon një fermë relativisht të madhe me viça e lopë.

22-vjeçarja nga fshati Jasiq i Deçanit, thotë se kjo punë është e lehtë, dhe në të ardhmen pretendon në zgjerimin e fermës.

Ajo përveçse merret me viçat, vozit edhe traktorin për nevojat e fermës. Ndërsa puna, ka bërë që të ketë edhe veturën e saj personale, me të cilën shkon në fakultetin “Fehmi Agani”. Krejt punen ajo thote se e bene me deshiren dhe vullnetin me te madh, ashtu qe te jete shembull edhe per te tjerat vajza e gra qe edhe ato te ndjekin shumbullin e saj dhe te punojn ate qe ju deshiron qejfi por edhe brenda mundesive per ndonje investim te vogel.

Be the first to comment on "22 vjeçarja menaxhon fermën me 30 viça e lopë dhe është studente e dalluar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*