6 shenja të dukshme që dikujt i pëlqeni fshehurazi (FOTO)

Nuk do ju duhet të prisni që një person të bëjë deklaratë dashurie. E tëra çfarë duhet të bëni është të shikoni sjelljen e pavetëdijshme të admiruesit tuaj. Ajo flet vetë!

Ne mblodhëm rrëfimet e të dashuruarve anonimë në internet. Ja se si ata mendojnë që shumica e njerëzve ua zbulojnë ndjenjat.

Por gjëja më interesante është se njerëzit sillen në mënyrë të pavetëdijshme pavarësisht nga gjinia apo mosha.

PAMUNDËSIA PËR TË KONTROLLUAR BUZËQESHJEN DHE REAGIM NDAJ TË QESHURËS

Pasi objekti i admirimit të një dashnori shfaqet në radarin e tij, ai nuk mund të mos buzëqeshë. Nëse ndjenjat janë shumë të forta, gjithashtu mund të ngrejë pak vetullën pa e kuptuar ose edhe të buzëqeshë pa vetëdije.

Nëse njerëzit fillojnë të qeshin me shakanë e dikujt teksa flasin në shoqëri, personi i dashuruar e shikon pa vetëdije atë që u pëlqen më shumë.

JANE DY LLOJE TIPASH TË DASHURUAR

Lloji i parë i personit gjithmonë përpiqet të jetë pranë objektit të ndjenjave të tij. Ata priren të shkojnë në vende ku është e mundur të ‘përplasen’ me të pëlqyerin e tyre në një mënyrë rastësore dhe t’i prekin në çdo mundësi, për shembull, me një shtytje të vogël në mënyrë që të kërkojnë falje dhe më pas ta përqafojnë.

Lloji i dytë i personit përpiqet të shmangë personin që i pëlqen. Ata mund të përdorin gjuhë të vrazhdë në bisedë, duke menduar se do t’u ndihmojë për të fshehur ndjenjat e tyre të vërteta për “gjahun”. Ose ata mendojnë se thjesht nuk janë aq të mirë sa të dalin para personit. Nëse “objekti X” shkon lart, ata automatikisht do të zbresin.

Nëse dikush po ju shmanget kohët e fundit ose, përkundrazi, po përpiqet të përplaset me ju rastësisht, ka një arsye.

SYTË VËZHGUES

Një person i dashuruar shpesh e vëzhgon objektin e admirimit të tij: gjithmonë duket sikur ka një detaj të rëndësishëm që ata më parë e kishin humbur. Nëse dikush vuan nga dashuria e njëanshme, ai zakonisht nuk mund të ndalojë së vëzhguari situatën sepse kjo është më mirë se asgjë.

Sidoqoftë, nëse shikimi kapet, “fronti i dytë” aktivizohet: ai ndjen nevojën urgjente për të vëzhguar prapa perdes së afërt ose për të ta njohur të moshuarën të ulur në dhomën tjetër.

MËNYRA E PAZAKONTË E TË FOLURIT

Ekzistojnë dy versione të skenarit për bisedë:

Personi papritmas ndryshon mënyrën e tij të natyrshme të të folurit me një karakteristikë të një poeti, një filozofi dhe një gazetari, të gjithë të bashkuar në një. Është e lehtë për të që të flasë për temat më të ndërlikuara dhe interesante edhe nëse nuk i ka menduar kurrë më parë. Nëse jeni me fat, personi i zakonshëm do të shndërrohet në një komedian.

Personi i arsyeshëm dhe i ditur kthehet në një dele budallaqe që ka një fjalor jashtëzakonisht të dobët. Nëse vlen për ju, përpiquni të kufizoni përpjekjet për t’i bërë përshtypje një personi tjetër.

TË FOLURIT PËR PARTNERIN E DASHUR ME NJERËZ TË TJERË

Njerëzit shpesh flasin për dikë që u pëlqen njerëzve të tjerë ose i bëjnë ata të flasin për të. Edhe nëse janë në një bisedë serioze në shoqërinë e kolegëve, zakonisht kyçen edhe me një tjetër sapo të dëgjojnë një emër të njohur të përmendur atje.

Detaje interesante: një person i dashuruar mund të flasë për objektin e tij të dëshirës në një mënyrë shumë, shumë negative, duke pretenduar për veten dhe të tjerët se ai mezi është i dashuruar. Në këtë rast, ata zakonisht thonë diçka si “Teuta është pak e çuditshme!” ose “Albani është një idiot!”

Edhe një gjë. Gjatë bisedës, të dashuruarit priren të tregojnë një ngjashmëri në interesa: “Duket se të vetmit njerëz që e shikojnë serialin Game of Thrones jemi unë dhe Besniku”.

NDRYSHIM I PAPRITUR I INTERESAVE

Një person i dashuruar papritmas mund të interesohet për të njëjtat gjëra si objekti i ndjenjave të tij. Menjëherë interesohet për sportin ose fillon të lexojë letërsi që nuk do ta kishte marrë parasysh më parë.

Dhe mos harroni për kontrollimin e vazhdueshëm të profileve të rrjetit social të simpatisë dhe një urrejtje të pavetëdijshme për të gjithë miqtë e ngushtë të gjinisë së kundërt. Epo, kjo është dashuri!

GJUHA E TRUPIT

Nëse një burrë po ecën me një grua dhe e vë dorën në pjesën e pasme të saj, ai dëshiron ta njoftojë se është aty dhe gjithmonë do ta mbështesë dhe kujdeset për të.

Be the first to comment on "6 shenja të dukshme që dikujt i pëlqeni fshehurazi (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*