9 NGA 10 GRA E KRYN BRENDA NJE MINUTE: Burra, bëjeni këtë dhe do të mbeteni pa tekst

1. Paralajmërim

Deri në 7 nga 10 gra thanë se janë shumë të ngazëllyera kur partneri i provokon, lë të kuptohet, çon në pozita të caktuara në sht,trat me ndonjë pozicion të ri. Me pak fjalë, kur nuk janë të sigurt se cila është lëvizja e tij e radhës, një ndryshim i ritmit dhe të ngjashme.

2. Faktori i befasisë

Në përmasa të barabarta, gratë thanë se s * ks i pa pritur ose s * k në një situatë të papritur i bën ato shumë të ngazëllyera dhe të lumtura.

3. Në bu zë

Gratë, 6.5 nga gjithsej 10, janë në knaqësi kur një burrë e stimulon atyre kli ** risin, por në një mënyrë që i jep asaj shumë efekt dhe më pas i zgjat asaj kohën e kënaqësisë.

Be the first to comment on "9 NGA 10 GRA E KRYN BRENDA NJE MINUTE: Burra, bëjeni këtë dhe do të mbeteni pa tekst"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*