93-vjeçarja nga Drenasi “i lë” gratë shtatzënë

Në këto rrugë e male të Gllanasellës së Drenasit kalojnë shumë gra të cilat kanë nevojë për ndihmë. Dhe për këtë, drejtohen tek 93-vjeçarja Halime Krasniqi. Që nga ky rast, puna dhe mirënjohja për të nuk ndaloi asnjëherë.

Gazetare: Vjosa Haxhijaj per televizionin T7

Me këtë që bën Krasniqi, thotë se ka arritur t’ua mundësojë shumë grave që të mbesin shtatzënë, madje edhe një 56-vjeçareje.

Be the first to comment on "93-vjeçarja nga Drenasi “i lë” gratë shtatzënë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*