A ka mbetur burra shqiptarë apo JO? Befasojnë me përgjigje vajzat e reja në pyetjen se a do jetonin me vjehrrën

A ka mbetur burra shqiptarë apo JO? Befasojnë me përgjigje vajzat e reja në pyetjen se a do jetonin me vjehrrën(VIDEO). Në kanalin ATV gazetarja ka pyetur të rinjët se a do të jetonin me vjehrrën? Janë pyetur të rinjë të cilë janë në prag te ndonjë lidhje.

Të rinjët qe janë pyetur disa prej tyre kanë shprehur gatishmerinë që do të ndaheshin nga bashkëshortja nëse kërkohet një gjë e tillë.

Por shum goca të tjera pa fije turpi dhe mirëkuptimi ndaj partnerit deklarojnë se “as që duan ti shofin me sy” Për më shumë ndiqeni v1deon e meposhtme.

Be the first to comment on "A ka mbetur burra shqiptarë apo JO? Befasojnë me përgjigje vajzat e reja në pyetjen se a do jetonin me vjehrrën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*