A ka rendesi madhsia e organit mashkullor

A mendoni se ka rendesi madhesia e organit mashkullor dhe sa ndikon ajo ne marredhanje, kjo eshte nje pyetje qe me shume i mundon meshkujt se sa i mundon femrat.

Qysh ne fillim po ju rikujtoj se madhesia mesatare eshte rreth 14cm keshtu qe mos te ju mundoj kjo pyetje. Ka shume meshkuj qe nuk e arrine kete gjatesi, por qe nuk duhet te brengosen sepse edhe nje madhesi me e vogel prap do te jete e mjaftueshme per ta knaqur cilen do femer.

Madhesia e organit nuk ka rendesi te madhe , por duhet te dini ta perdorni mire dhe krejt do te jete ne rregull, mos u brengosni fare per kete pune.

Vetem duhet te keni besim ne veten tuaj sepse cdo organ i mushkullit e ka edhe formen dhe pamjen qe e shijon cila do femer, prandaj vetem sukses per te gjithe juve.

Be the first to comment on "A ka rendesi madhsia e organit mashkullor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*