Afërdita Demaku, Gold AG dhe Duli derisa këndojnë i mbushin duartë me para

“Thërret Prizreni o mori Shkoder” është një prej këngëne më buqitëse shqiptare, që disa këngëtar e ruajnë si zarin e tyre për ta ndezur atmosferen në dasma e ahengje.

Njejtë kanë vepruar në një dasëm treshja Aferdita Demaku, Duli dhe Gold Ag.

Tre këngëtarët që së fundi kanë kënduar bashkë në një dasmë, e kanë kënduar pjesë pjesë këngën e famshme.

Gjatë interpretimit një nga familjarët tërë kohës po u jepte në dorë para Dulit dhe Afërdites.

Siç duket, kjo është kënga me të cilen mblidhen më tepër bakshishe.

Be the first to comment on "Afërdita Demaku, Gold AG dhe Duli derisa këndojnë i mbushin duartë me para"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*