Apeli i aktorit Fatmir Spahiu: Neser vijne nga Tokio legjendat e gjalla te sportit te Kosoves, xhudistet tona, ari jone…

Aktori i njohur nga Kosova Fatmir Spahiu-Bufi, ka berë një thirrje përmes rrjetit social që neser në ora 20..00 i madh e i vogël të dalim në aeroportit të Prishtinës per ti pritur xhudistet tona të arta.

Bufi bën thirrje që ti presim në aeroport dhe ti nderojmë lexhendat e xhalla të Kosovës, arin tonë.

POSTIMI I PLOTË:

Neser reth ores 20:00 ne airoportin e Prishtines vijne nga Tokio legjendat e gjalla te sportit te Kosoves, xhudistet tona, ari jone…

Çka eshte i madh e i vogel duhet me e dal e me i prit.

Be the first to comment on "Apeli i aktorit Fatmir Spahiu: Neser vijne nga Tokio legjendat e gjalla te sportit te Kosoves, xhudistet tona, ari jone…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*