Arjola Demiri thotë se dëgjon sure të Kuranit kur udhëton me makinë

Aktorja ka zbuluar këtë gjë për veten në Big Brother VIP.

Arjola Demiri përveç që dëgjon muzikë tha se ka një listë të sureve të Kuranit në telefonin e saj.

Ajo shtoi se ato i dëgjon gjatë rrugës kur është duke udhëtuar me makinë.

Po ashtu, Arjola tha se ndihet në paqe dhe është në botën e saj kur dëgjon ato sure të Kuranit duke mos zbuluar se për cilat bëhet fjalë.

Be the first to comment on "Arjola Demiri thotë se dëgjon sure të Kuranit kur udhëton me makinë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*