Arr estohet 83 vjeçari nga Shtimja, ushtroi dhunè fizike dhe psiqike ndaj gruas së tij

Është arr estuar një person në Shtime, pasi i njëjti ka ushtruar dhunè fizike dhe psikike ndaj gruas së tij.

Polìcia ka bërë të ditur se burri është i moshës 83 vjeçare.

“Arre stohet një person për dhu në në familje në Shtime Stacioni polìcor në Shtime nga Drejtoria Rajonale e në Ferizaj, sot rreth orës 14:30 ka pranuar një informacion se, në rr. ‘‘Komandant Kumanova’’ në Shtime është një rast i dhu nës në familje”.

Tutje, polìcia njofton se gruaja ka pranuar tretman mjekësorë në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Shtime.

“Policia , të dyshuarin e ka shoqëruar në stacionin në Shtime dhe pas intervistimit nga Njësia e Hetimeve- Sektori i Dhu nës në Familje ,me vendim të Prokurorit të Prokurorisë Themelore në Ferizaj, i njëjti është dërguar në mbajtje për 48 orë , për procedura të mëtejme hetimore”, thuhet tutje në komunikatë.

Be the first to comment on "Arr estohet 83 vjeçari nga Shtimja, ushtroi dhunè fizike dhe psiqike ndaj gruas së tij"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*