Arsye të shëndetshme pse duhet të bëni dashuri me dritë ndezur

Eksperiencat sek,suale të janë të ndryshme për cdo individ. Secili prej nesh zgjedh mënyrën që i pëlqen për të kryer marrëdhënie me partnerin. Megjithatë, në kokën tonë ka ende disa pikëpyetje në lidhje me sek,sin.

Mund t’ju ketë ndodhur t’ia keni drejtuar ndonjëherë pyetjen vetes: a është më mirë të kryeni marrëdhënie me dritat ndezur apo fikur?

Këtu ka disa arsye pse është më mirë që të kryeni marrëdhënie me partnerin/partneren me dritat ndezur;

1-Kur mbani dritat ndezur, jo vetëm keni mundësi të shikoni partnerin/partneren nu,do, por mund të shikoni se ku po shkoni. Jeni më të qartë në lëvizjet tuaja.

2-Të lejoni partnerin t’ju shikojë pa rroba është një shenjë besimi dhe komoditeti që keni krijuar me njëri-tjetrin.

3-Kur shikoni njerëz në errësirë, mund t’ju duken të frikshëm, prandaj shmangeni këtë pjesë.

4. Ndiheni më mirë me veten dhe trupin tuaj.

Be the first to comment on "Arsye të shëndetshme pse duhet të bëni dashuri me dritë ndezur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*