Atë që ma bënë këta djem ne Motel, nuk i arsyeton as ajo se une u lirova me shume se duhej dhe perdorem edhe gjera tjera “

– Nuk mund t’ju them pse mendova se ishte një ide e arsyeshme të rri me tre burra që sapo kisha takuar.

Ata më treguan për jetën në Francë, njëri prej tyre ishte vërtet qesharak dhe tregonte shaka pas shaka. Isha e lumtur që qëndrova edhe para se ta kuptoja, tashmë ishin dy në mëngjes dhe koha për të shkuar në shtëpi.

Ishte një vendim për të cilin do të pendohem përgjithmonë. Kur u futëm në dhomë, njëri nga djemtë shkoi të merrte akull, ndërsa tjetri më ofroi një pije uiski. Pesëmbëdhjetë minuta më vonë, e ulur në cep të krevatit, një ndjenjë e dehjes dhe lodhjes më pushtoi. shikimi im ishte i paqartë dhe e dija që diçka nuk ishte në rregull. U ngrita për të shkuar, por nuk arrita as deri te dera.

“Nuk isha duke fjetur, kështu që nuk mund të them se sapo isha zgjuar, mendjen e kisha te humbur fare.

Por e dija isha atje, në një dhomë hoteli.

E pashë veten të shtrirë në shtrat, këmbët e mia të hapura. Në të djathtën time ishte një burrë me një pantallona të ulur, duke mbajtur organin e tij në njërën dorë dhe tjetrën në gjoksin tim. Unë nuk ndieja asgjë, por pashë gjithçka, si duke parë një film, ashtu me dukej e gjithe kjo mgjarje.

– U zgjova disa orë më vonë. Bluza ime e ngritur ishte e lidhur, por jo lart. Të brendshmet me kishin tërhequr krejt. Dy burra flinin në shtrat, i treti jo.

Be the first to comment on "Atë që ma bënë këta djem ne Motel, nuk i arsyeton as ajo se une u lirova me shume se duhej dhe perdorem edhe gjera tjera “"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*