Bυrri nuk më kënαq, nëse ka Bυrra që e mbajnë krejt diskrete, jam në disponim kur do

Ka mbi 5 vite që jam e martuar dhe kam një vajzë 3 vite i ka mbushur dhe tani ajo rrin në qerdhe gjatë ditës, kurse une endem poshtë e lartë pa asnjë vullnet hiq.

Burri ka filluar të dal me shokët dhe ndodhë qe nga dy ditë edhe nuk vjen në shtëpi e as që pyet se ku jam une e vajza e jonë. Jam dëshpëruar shumë dhe kjo gjendje nuk shkon më kështu.

Kam vendosur që edhe une ta shijojë jetën se po mendoj se burri nuk është i interesuar kështu që vetëm të jet¨3, krejt s3krete dhe jam në disponim tuaj. të bëjmë knaqësin tonë besoj se do ndaheni shumë të knaqur sa do që mund të jeni i qejfit dhe i fortë,,,une jam e gatshme,,,Pasi të mbaron r3klämå këtu poshtë k3rkesës time më shkruani apo thirrni në cfarë do kohe se kam problem sepse burri nuk ka njohuri edhe ashtu nuk po sillet ka shpija thuaja se fare, vetëm kur dehet shume dhe flen sa sekondi. Kisha preferuar ata që kan më shumë përvojë nga ato punë dhe ta provojna,,,do jeni super të knaqur. E hapur për të gjitha moshat por ata me përvojë kuptohet se i pëlqej më shumë.

Be the first to comment on "Bυrri nuk më kënαq, nëse ka Bυrra që e mbajnë krejt diskrete, jam në disponim kur do"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*