“Besojeni ose Jo” Në Shqipëri ndodhet “Guri i nuses” nëse i hipën do martohesh…

“Guri i nuses” është vendi i cili nga banorët e vendit bëj mrekullira, ata mendojnë se nëse e shkel këtë gur atëherë ti do martohesh.

Sa më shumë të udhëtosh dhe të shkodh në br endësi të vendeve të ndryshme dhe sidomos të zo nave rura le, aq më shumë e ks ploron dhe zbulon fakte të pat hëna dhe të pad ëgjuara më parë.

Emisioni “Vizioni i Pasdites” i kushton çdo të premte një hapësirë të veçantë jetës në fshat.

Këtë javë është ndalur në Xibër të Matit, ku gazetarja Klevisa Gjika na njeh me “Gurin e Nuses”, që sipas banorëve është fatsje llës për vajzat dhe djemtë beqarë që janë në kërkim të shp irtit të tyre b injak thote Bajram Çeka

Be the first to comment on "“Besojeni ose Jo” Në Shqipëri ndodhet “Guri i nuses” nëse i hipën do martohesh…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*