Binjaket nga Lipjani që kanë preferenca të njëjta edhe sa i përket djemve

Arjana dhe Arjonita janë binjaket nga Lipjani të cilat së fundmi zbu luan detaje interesante nga jeta e tyre.

Ato kanë diplomuar në ditën e njëjtë dhe treguan se pothuajse në çdo gjë kanë shije të njëjta, qoftë në muzikë, veshje, filma, madje edhe në preferenca sa i për ket për djemve.

“Kur njëra tregoj më se na pëlqen dikush, atëherë menjëherë edhe tjetra në shumicën e rasteve thotë se edhe mua më pëlqen”, tha njëra nga binjaket.Pos tjerash, ato thanë se edhe kur njëra ndihet keq emoci onalisht, ndjesinë e njëjtë e ka edhe tjetra.

Be the first to comment on "Binjaket nga Lipjani që kanë preferenca të njëjta edhe sa i përket djemve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*