Bislimi për emërimet politike: “VV i ka do eksperta, nuk i kemi marrë për t’i fut turshi”

Në tryezën e “Raporti i BE-së për Kosovën” organizuar nga Instituti Epik dhe Komisioni për Integrime Evropiane, zv/kryeministri Besnik Bislimi ka folur për emërimet politike.

Derisa u është përgjigjur kritikave të shoqërisë civile, Bislimi ka thënë se në qeverisjen e Lëvizjes Vetëvendosje nuk ka emërime të tilla.

Madje ai ka thënë se Vetëvendosje i ka disa ekspertë, të cilët nuk i ka marrë t’i fusë turshi, por t’i përdorë për avancimin e proceseve.

Be the first to comment on "Bislimi për emërimet politike: “VV i ka do eksperta, nuk i kemi marrë për t’i fut turshi”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*