Boshnjaku shpëton vogëlushin nga mbytja në plazhin e Ulqinit, thotë se “me gjasë ishte nga Kosova”

Falë reagimit të shpejtë të Anes Haliloviqit nga Gorazhde, Bosnjë dhe Hercegovinë, është parandaluar një tjetër tragjedi në Plazhin e Madh të Ulqinit.

Dhe një gjë e tillë është bërë e ditur nga vet Anes, përmes rrjetit social Facebook, përcjell Telegrafi.

“E vura re djalin, në shikim të parë dukej se po mbytej, por gjithashtu mendova se po më bënte shaka. I ktheva shpinën për një moment, por e pashë që përpiqej të më thoshte diçka”, ka thënë fillimisht Haliloviq.

https://www.facebook.com/anes.h.halilovic/posts/1289521371450837

Be the first to comment on "Boshnjaku shpëton vogëlushin nga mbytja në plazhin e Ulqinit, thotë se “me gjasë ishte nga Kosova”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*