Burri im nuk më ka prekur prej vitesh. E kam tradhtuar plot herë jam “çmendur” për një marrëdhënie

Unë e tradhtova burrin tim me disa burra, jam e “çmendur” për marrëdhënie të mira e të forta sa nuk kishte rëndësi për mua kush ishte, vetëm ta bënim qejfin. Pavarësisht se sa zgjat lidhja vetëm dua të shoh yjet nga shtrati.

Burri im nuk më ka prekur prej vitesh, e lëre më të bëjë dashuri me mua, ne flemë në dhoma të ndara dhe kam dëshirë për prekje, ledhatime e shtërngime e në fund edhe shtypje të forta dashurie.

Unë u përpoqa për një kohë të gjatë për ta bërë atë të kemi marrëdhënje, por ai nuk donte.

Në një mbrëmje deri sa shikoja TV e shoh se më shkruan një person i panjohur dhe shikova se cfarë don ai dhe kush është. Nuk e njihja dhe vazhduam bisedat dhe ashtu sikur pa dashje ai më dërgoi një foto të turpshme. Më pëlqeush shumë, por rregulli e do don ta pyes se pse ma dërgoi dhe ai u përgjigj knse pa dashje e bëri.

Nuk i besova se është foto e tij dhe i kërkova edhe një tjetër dhe cfarë të shoh ishte vërtet i përmasave të mëdha. Ashtu duke biseduar më bëri të shkoja edhe në banjo dhe ta liroja veten. Pastaj u dakorduam edhe për një takim të fshehtë.

Të nesërmen u takuam dhe cfarë të shoh nuk kishte fare bukuri, por ajo që shikova natën e kaluar më bëri të ja shikoja dhe vërtet ashtu ishte. Shpejt e shpejt u fut¨m një qoshe dhe ashtu në këmbë më mbështeti fort nga muri dhe kryem punën. Ende kohë pas kohe takohemi dhe arsyeja e vetme është se ai më bën ti shoh yjet në mes të ditës edhe pse nuk ka kurrfarë bukurie, prandaj edhe kam nevojë për një burrë që e ka vullnetin dhe dëshirën të kemi sa më shpesh marrëdhënje dhe secili ta shikojmë punën tonë sikur se nuk ka ndodhur asgjë.

E di se ka shumë njerëz të dëshirës dhe që janë të mrekullueshëm, ju pershëndes të gjithë juve merakli sikur se une që jam ashtu.

Be the first to comment on "Burri im nuk më ka prekur prej vitesh. E kam tradhtuar plot herë jam “çmendur” për një marrëdhënie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*