Burri im shpesh mungon për disa ditë, sepse ai bën një punë dhe udhëton shumë, ndërsa unë jam i lidhur me shtëpinë dhe vajzën time

Nuk e di se ku ta filloj këtë histori. Unë jam 34 vjeç dhe i martuar. Vajza ime është 16 vjeç dhe unë u martova me 17. Jeta ime në shtrat nuk është aq e mirë dhe mund të them sikur nuk ekziston. Në fakt, burri im që më ndien si bashkëshorte çdo 3-4 javë dhe zgjat rreth 10 minuta. Kjo është ndoshta arsyeja pse fillova të shikoj filma që janë më shumë për beçare se për gratë e martuara. Burri im shpesh mungon për disa ditë, sepse ai bën një punë të tillë dhe udhëton shumë ndërsa unë jam i lidhur me shtëpinë dhe vajzën time.

Duke parë ato filma, së pari duhet të them se ata ishin të neveritshëm për mua në fillim, nuk më pëlqenin, pashë që shumë trupa ë meshkujve dhe ate mikun nga më të nryshëm dhe përmasa lloj-lloj. Burri im nuk ka as gjysmën e mjeteve që kanë djemtë e filmit, por unë nuk besoj se mund ta marr e ta pranoj krejt. Sa më shumë që i shikoja ata filma, aq më shumë doja të provoja gjëra të tilla.

Unë jetoj në një qytet të vogël dhe nuk kam pasur kurrë mundësi për një aventurë, natyrisht diçka e tillë do të përhapej menjëherë, kështu që thjesht nuk mund të provoj asgjë tjetër përveç filmave dhe vetknaqsisë. Dhe pas kalimit të një kohe kështu nuk mund ta zgjati edhe më shumë dhe po kam dëshrën e madhe për ndonjë përvojë të re me njerëz që jetojnë pak më larg dhe ku mund të bënim takime sekrete dhe të provojë gjëra të ngjashme sikur se bëjnë këta aktorët dhe krejt të mbete në mes neve, sepse nuk dua ta pengoj askend në planet dhe jetën e atyre që janë të martuar dhe kan familje, por vetëm takime kohë pas kohe.

Ndoshta do të më jepni mendime edhe negative, por ky edhe është shkaku që dua të kam marrëdënje miqësore vetëm me ata që e kuptojnë jetën dhe e dinë rëndësine e mungesës së knaqësisë në jetë.

Be the first to comment on "Burri im shpesh mungon për disa ditë, sepse ai bën një punë dhe udhëton shumë, ndërsa unë jam i lidhur me shtëpinë dhe vajzën time"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*