BURRI NUK PO MUNDET MË! Jam 35 vjec dhe me pelqen ta mashtroj burrin me mësuesin e djalit tim

Kur një bashkëshort e tradhton partnerin e tij/saj, ai/ajo sigurisht që nuk e bën këtë, sepse marrëdhënia është perfekte. Gjithmonë ka një arsye për këtë, por sigurisht arsyeja nuk justifikon mashtrimin. Mirëpo, kur dëgjuam pse kjo grua po e tradhtonte burrin e saj, u tronditëm.

Domethënë, një grua e cila është 35 vjeç ka dashur të ndajë rrëfimin e saj me ne por të ruajë identitetin e saj.

Sigurisht, edhe ju do ta dëshironit këtë kur të zbuloni se po e tradhtoni burrin tuaj me mësuesin e djalit tuaj. Gjithçka nisi pas takimit të prindërve, kur ata dolën për kafe. Përfundoi në hotel dhe ata bënë dashuri. Ajo tha se e do burrin dhe se nuk ka reshtur së dashuruari me të, por thjesht ka një marrëdhënie më të mirë dashurie me mësuesin.

Ajo thotë se burri është ligështuar dhe nuk po mundet më tej ti vazhdoj punët që i takojnë dhe normal se unë po kam nevojat e mia sikur se edhe gjithë gratë e tjera që i kan nevojat për ta hequr zjarrin që na vlon nga brenda secilës prej neve që i kemi dëshirat tona.

Be the first to comment on "BURRI NUK PO MUNDET MË! Jam 35 vjec dhe me pelqen ta mashtroj burrin me mësuesin e djalit tim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*