Burrin E Kam Shofer Kamioni, Ai Kur Është Duke Udhëtuar Unë Dua Ta Thërras Ndonjë Mashkull Tjetër

Sa e sa vjet i bëra martesë dhe e tërë koha më shkoi duke e përcjellë burrin në rrugëtim dhe duke e pritur se kur po vjen. Profesioni i tij prej shoferi ma gër’diti edhe jetën. E, kur ishte puna për kënaqësinë time, më injo’ronte.

Si për sherr, kur unë isha e nxe’htë dhe më nevojitej burri, ai ishte në rrugëtim. E, kur mua nuk ma kojke hiq, ama bash hiq, burri më vinte në shtëpi dhe krenohej se si ka kaluar mirë në udhëtim zyrtar.

Katër-pesë vjetët e fundit burri sikur vonohej edhe më shumë në rrugëtimet e tij dhe gjithnjë e më shumë vinte në shtëpi i lodhur. Ditë pas dite e javë pas jave, dyshimi në besnikërinë e tij ndaj meje shtohej, e bashkë me të edhe dashuria ndaj tij zbehej.

Një ditë, derisa ai ishte në rrugëtim, unë i futa rrobat e zhyllosura të tij në makinën larëse. Por, duke ia kontrolluar xhepat, jo pse jam idiote, por është rregull që t’i kontrollosh xhepat para se t’i fusësh rrobat në ujë, në xhep ia gjeta një ko’ndom… Mbeta gojëhapur, por nuk e prisha disponimin. Vetëm mendoja se si të veprojë kur ai të kthehej.

Burri im me ko’ndom në xhep!
Herët në mëngjes burri i botës u kthye në shtëpi. Për çudi, ishte i pastër dhe kishte një dozë parfumi.

Ndoshta hunda e tij ishte mësuar me atë aromë dhe nuk e ndjente, por unë e nuhata menjëherë, bile e kuptova se ai parfum ishte i femrave dhe nuk ishte nga ato që kishim ne në tualet.

Edhe pse isha e zgjuar, nuk bëja fare zë, për të parë nëse do më ngac’monte. Burri i botës u fut me kujdes në sh’trat që mos të ma trazoj gjumin dhe menjëherë ia krisi gjumit. I shkreti ishte i rraskapitur fare…

Sapo u thellua në gjumë, u ngrita dhe ia nuhata edhe më shumë rrobat, ku u vërtetova se përmbajnë parfum femrash dhe nga ai minut kam vendosur ta trdhtoje dhe mund te me kontaktoni ne numrin mund ta merrni pasi te mbaron ketu poshte.

Be the first to comment on "Burrin E Kam Shofer Kamioni, Ai Kur Është Duke Udhëtuar Unë Dua Ta Thërras Ndonjë Mashkull Tjetër"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*