Buzhala: Pjesën e komunikatës së VV-së për çlirimin e Kosovës e ka shkruar një i çmendur

Shkruan: Berat Buzhala

Kjo eshte nje pjese nga nje komunikate e shkruar nga nje i cmendur, ne emer te LVV’se, lidhur me rezultatin e fundit te zgjedhjeve komunale.

Ne kete parti, 21 vjet pas clirimit nga Serbia, per komunat e humbura ne zgjedhje po flasin per komuna qe ende nuk jane cliruar, kurse per Shtimen, Kamenicen, Gjilanin e Podujeven, po flasin per komuna te cliruara 😩. Pra, kemi kaluar ne fazen e halucinimeve. Per keta njerez, ka komuna te okupuara dhe komuna te cliruara, ka pushtues dhe clirimtar. Per shembull Shpetim Bulliqi eshte clirimtar, kurse nese kish fitu doktori atehere ai ish kane pushtues.

Po flasin per luftera te gjata, ku ata do te rezistojne deri ne fitoren perfundimtare. E keshu, zana a po nini kur po jeni vete? A po ju doket qe dikend e keni vazhdimisht permbrapa? A po ju doket qe nihere po e shihni dikend, e mandej nuk po e shihni? Eh, nese PO, atehere keto jane simptoma te skizofrenise. Trajtohet edhe ky problem, ama fillimisht duhesh me e pranu qe ke problem. Deri te faza e pranimit, cdo gje eshte e veshtire.

Be the first to comment on "Buzhala: Pjesën e komunikatës së VV-së për çlirimin e Kosovës e ka shkruar një i çmendur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*