Kultura

Kallashi ua prishë agjërimin burrave

Kur ajo do, godet, si me këtë fotografi të lëshuar në rrjetin social Instagram, ku po duket “bomba”. Kallashi dikur ishte kudo, por jo më, ama rrjetet sociale nuk mund t’ia ndalë askush e asgjë….

Luta: Gru a je ti, se shumë ke ndryshu…

Një nga këngëtaret që ka pësuar ndryshim goxha të madh është e Mirvete Bajrami apo Mika. Mika njëherish është edhe bashkëshortja e kryetarit të Gjilanit, që së bashku kanë katër fëmijë, tri vajza dhe një…