Çfarë i ndodh makinës nëse me 100km në orë e ndërroni marshin në “rikverc”

Një ekip i kanalit Youtube “MasterMIlo82” ka vendosur të bëjë një eksperiment se çfarë do të ndodhë me makinën tuaj në ndonjë situatë ekstreme- kur marshi i makinës nga shpejtësia ndërrohet në “rikverc”.

Çfarë ka ndodhur? Asgjë. Ndërruesi i shpejtësisë thjeshtë nuk reaguar që të ndërrohet marshi.

Kështu që ky ekip kishin vendosur të ndalojnë shpejtësinë dhe njëkohësisht të rrisin atë.

Ndërruesi ishte kthyer në “rikverc” gjatë shpejtësisë prej 20/30 dhe 50km/h mirëpo makina kur ka arritur një shpejtësi prej 70km/h, motori i makinës ishte fikur.

Be the first to comment on "Çfarë i ndodh makinës nëse me 100km në orë e ndërroni marshin në “rikverc”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*