Çfarë kohe ka ardhë kjo? Ne i lusim meshkujt ata nuk e duan. Si po ndodh kështu

Jam 40-vjeçare e di vorcuar ne kërkim të një burri për martes ose edhe per të bashkë jetuar, nuk mund te duroj me gjatë. Jam me origjin nga Tiranea dhe jam 40 vjeqare.

Kom qen e martuar , me nji tip shum xh eloz dhe fanatik. Familja ishin shkaktare dhe ins istuan fort qe te martohesha me at tipin pa e njoftur faare. Tash dua te njoftoj nji djal skan lidhje vitet por kom vetem nji kusht qe te bash kjetoj me at per disa kohe.

Qe t`ja japim vetes nji shanc se pershtatemi apo jo .Un fi naciarisht qendroj mire e kam rrogen mujere shume te larte dhe punoj ketu ne München ne sp ital. Banesen e kam me te gjitha kushtet me pamje nga rruga kryesore e qytetit dhe te gjitha sherbimet ditore mund ti kryej per dhjet minuta e kohen tjeter deshiroj ta kaloj ne krahet e nje burri te fort nga karakteri dhe deshira per krevatin tim qe e kam bosh qe disa vite.

Kurrë nuk e kisha menduar e as besuar se do të vie një kohë kur meshkujt do ti refuzojnë femrat, por ja që edhe kjo po ndodë tek ne këtu!

Be the first to comment on "Çfarë kohe ka ardhë kjo? Ne i lusim meshkujt ata nuk e duan. Si po ndodh kështu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*