Çifti i ri bën marrëdhënje në mes të plazhit: Kamarierit i Rrëzohen gotat nga pamja tronditëse, dhe një pushuese shikon e habitur

Çifti i ri, megjithatë, vazhdoi aksionin pavarësisht nga kamerieri dhe turisti që ishin ulur pranë tyre.

Një v1deo e pabesueshme nga Becivi po qarkullon në rrjetet sociale.

Turisti regjistroi një moment in,tim të dy të rinjve në plazh. Videoja tregon një të ri që shtrihet në një karrige, ndërsa vajza ulet në prehrin e tij dhe lëviz lart e poshtë gjatë gjithë kohës me një buzëqeshje.

Skena e pazakontë befasoi edhe kamerierin, i cili madje hodhi një tabaka me pije për shkak të ngjarjes që po shihte.

A thashë që do i u ndodhte atyre? Ku jeni duke kërkuar? A jeni mirë – pyeti njëri prej turistëve kamerierin me të qeshur.

Çifti i ri, megjithatë, vazhdoi aksionin pavarësisht nga kamerieri dhe turisti që uleshin pranë tyre.

U thyen gotat e kamerierit! Ai kishte një lidhje të shkurtër në plazh – bëri shaka një i ri që regjistroi një video të mahnitshme.

Be the first to comment on "Çifti i ri bën marrëdhënje në mes të plazhit: Kamarierit i Rrëzohen gotat nga pamja tronditëse, dhe një pushuese shikon e habitur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*