Cimeri i djalit tim është 20, kurse unë jam 45! U ula pranë tij, i thash disa fjalë në vesh dhe ai

Djali im dhe cimeri i tij i dhomës së konviktit ku banojnë bashk janë edhe shokë nga fakulteti edhe banojnë në të njejtën dhomë e që studentët po i quajshin “Cimer” njëri tjetrin. Edhe këtë e mësova sepse vetë nuk kam qenë studente dhe nuk e kisha të njohur këtë fjalë.

Ata kishin vendosur që të dilni për një darkë për qejfi dhe më thirrën edhe mua.

Të gjithë ne edhe ngritëm nga disa gota, por Cimeri e teproj pak më shumë dhe mezi e dërguam në krevatin e tij për ta shtrirë që të pushonte ose të flinte. Edhe djali im ishte i lodhur dhe deri sa e rehatova cimerin kur dola në dhomën tjetër djalin im vetëm se e kishte zënë gjumi.

E bëra një kafe për veten time dhe shkova ta pyes cimerin se mos ndoshta donte një kafe. I shkova te krevati dhe i thash në vesh se do ti bëja një kafe dhe ai më kapi nga qfa dhe më pu,thi duke mu falënderuar. Dola me shpejtësi i bëra kafen ja solla te krevati deri sa djali im ishte thelluar në gjumë.

U afrova përëri afër tij duke i a afruar kafen të goja, më shikoi ëmbël dhe e piu pak kafe duke më thëne: Oj teze sa e bukur je edhe ke zemër të mirë dhe prap me kapi nga qafa, nuk e di si ndodhi, por ne vetëm se ishim duke e ledhatuar njëri-tjetrin. Dhe shumë shpejt ai u gjend mbi mua, por ashtu i lodhur nuk kishte forcë dhe më erdhi keq dhe i ndërruam pozitat, ai u shtri dhe unë mbi te dhe sa më shpejt duhej mbaruar punën, kisha drojen se na zbulonte djali im.

Edhe dy here e përsëritem gjatë natës dhe në mëngjes une ika për në shtëpinë time sa për të bërë pak gjumë edhe isha e lodhur shumë, por edhe shumë e knaqur nga ajo natë. Ka kaluar një kohë dhe nuk jemi takuar përsëri dhe po e priti një darkë të ngjashme sikur se ajo natë.

Be the first to comment on "Cimeri i djalit tim është 20, kurse unë jam 45! U ula pranë tij, i thash disa fjalë në vesh dhe ai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*