Dalin Fotografi të mikes së shqiptarëve, presidentes kroate Kolinda Grabar kur ishte 20 vjeqare, askush nuk e kishte menduar

Kolinda Grabar K. është ish-presidentja e njohur e Kroacisë. Nga fundi i fakultetit, ajo ishte me shumë fat dhe filloi të merrej me politikë. Ndërsa shumë komentuan kur ajo u bë anëtare aktive e partisë HDZ, fati i buzëqeshi.

Bashkimi Demokratik Kroat ishte partia e parë që u bashkua dhe pas kësaj ajo filloi të përparonte shumë shpejt brenda partisë së emëruar. Të gjithë e dimë që media shkruajti shumë për të, por më shumë për pamjen e saj sesa për punën që bëri dhe që përmendëm në fillim të tekstit.

Një gjë është e sigurt, ajo është dikush që mund të mburret me pamjen e saj dhe kur të shihni se si dukej si vajzë, do të mbeteni pa fjalë. Ajo ishte edhe më e bukur dhe e pashme, fotot që do të shihni arritën në media në një mënyrë anonime.

Shikoni si dukej kur ishte rreth të 20-ave:

Cili eshte mendimi juaj? A ju pëlqen aq shumë sa tani?

Be the first to comment on "Dalin Fotografi të mikes së shqiptarëve, presidentes kroate Kolinda Grabar kur ishte 20 vjeqare, askush nuk e kishte menduar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*