Deri sa isha duke gërmuar në kopsht, fqinji im e shfrytëzoi rastin, me fqinjët ishte hera e parë dhe nuk më pëlqen pra

Kam disa vite që jam e martuar dhe kaloj një jetë mesatarisht të mirë me burrin.

Por ka raste edhe kur ja dredhi nga njëher, ndoshta edhe gaboj, por as atij nuk ja kam besën se nuk e bën të njejtën tradhëti.

Por një ditë deri sa isha duke punuar ne kopshtin tim deri sa i rregulloja disa lule aty erdhi fqinji im që nuk po e tregoj emrin sepse jam shumë e besueshme dhe nuk tregoj emrat, ashtu që mos të kan probleme njerëzit sepse ka edhe nga ata që janë të martuar dhe nuk dua të jem ajo që prishi familjen e askujt.

Ndoshta e zgjata, por vetëm desha ta tregoj rastin tim kur erdhi fqinji në kopsht pas shtëpisë time edhe aty krejt vendi është i rrethuar me muri dhe pisha të gjata.

Ai mu drejtua: A je lodhur dhe pse po punoj kështu se mund ta prishi vijën e trupi dhe me shikonte më shumë nga të pasmet duke e zgjatur qafen e tij të trashe. Une u për ula ta vazhsoj punen dhe aty më doli gjok si jashta dhe ai nuk u durua me tha sa të bukura i ke,,,unë vetëm e shikova dhe u ula duke ngruhur fustanin tim për inat të atij. Ai mu afrua dhe pa më pyetur e vuri dorën e ij të fortë e të madhe mbi njërën dhe filloj ta fërkoonnte dhe nuk u durova as une. U futëm me një qoshe edhe aty u përkula në duar dhe në gjunjë e ai nuk nga prapa si egërsirë më vinte dhe duart nuk më mbanin,,,por ai më mbante për beli dhe sa kishte forcën desh më,,,Nëse edhe ju mund të jeni i njejtë më lajmër0NI në numr1n që gjendet pasi të mbaron haps1ra r3klämuese,,,vetëm mes neve të mbetet gjithmonë kjo, ju flm për mirkuptimin juve që nuk mund të ju kthej përgjigje sa më shpejt.

Be the first to comment on "Deri sa isha duke gërmuar në kopsht, fqinji im e shfrytëzoi rastin, me fqinjët ishte hera e parë dhe nuk më pëlqen pra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*