Deri tani eshte menduar e kunderta: Burrat pa muskuj janë më tërheqës për gratë

Një sondazh i zhvilluar online tregoi se gratë preferojnë më shumë personalitetin sesa pamjen, prandaj nuk zgjedhin djemtë me muskuj e trupa të palestruar.

“Cosmopolitan” ndan me të gjithë përfundimet e sondazhit:

Një “trup si i babait” është lloji më i preferuar kur vjen puna për të zgjedhur një partner.

Platforma e takimeve në internet, “Dating.com”, kreu një sondazh me anëtarët e saj për të zbuluar preferencat e llojit të trupit kur kërkonin një partner. Vetëm 15% e të anketuarve thanë se preferojnë një trup të palestruar e me muskuj.

Platforma e takimeve në internet, “Dating.com”, kreu një sondazh me anëtarët e saj për të zbuluar preferencat e llojit të trupit kur kërkonin një partner. Vetëm 15% e të anketuarve thanë se preferojnë një trup të palestruar e me muskuj.

Për 20% të të anketuarve, lloji i trupit të partnerit të tyre nuk kishte rëndësi, pasi preferonin të përqendroheshin te personaliteti më shumë sesa te pamja. Dhe gati 75% zgjodhën një partner me një trup normal, të pa palestruar.

Më shumë gra preferojnë trupat “e butë” dhe “të rrumbullakët”. Sipas tyre, shpesh trupat e tonifikuar i bëjnë të frikësohen dhe të mos ndihen mirë me veten e tyre.

Ato shprehën dëshirën për të pasur një partner që jo vetëm ushtrohet, por që bashkohet me to edhe për të ngrënë një picë apo hamburger.

Be the first to comment on "Deri tani eshte menduar e kunderta: Burrat pa muskuj janë më tërheqës për gratë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*