DHÌMBJE E MADHE | LAJM SHUME I HÌDHUR Angela Merkelit I Jepet Làmtumira E Fùndit…

Gjermania i dha làmtumirën Angela Merkel me gjashtë minuta duartrokitje të vazhdueshme.Gjermanët e zgjodhën atë për t’i udhëhequr, dhe ajo udhëhoqi 80 milion gjermanë për 16 vite me aftësi, përkushtim dhe sinqeritet.

Gjatë këtyre 16 viteve të udhëheqjes dhe autoritetit të saj në vendin e saj, àsnjë shkèlje nuk u regjistrua kùndër saj.Ajo nùk caktoi àsnjë nga të afërmit e saj në qeverinë e saj.

Ajo nuk pretendoi se ishte krijuese e lavdive.Ajo nuk mori miliona nga puna e saj dhe as nùk kishte nèvojë për dikë që të gëzonte jetën e saj.

Ajo nuk mori statute dhe premtime, nuk lùftoi me ata që i paraprinë dhe nùk e shpërbëu atë.Ajo nuk shqiptoi màrrëzira.Ajo nuk u shfaq në rrugicat e Berlinit për t’u fotografuar.Ajo është gruaja e quajtur “Zonja e Botës” dhe u përshkrua si ekuivalente e gjashtë milion burrave.Në janar të këtij viti, Merkel u làrgua nga pozita e udhëhèqjes së partisë…Kjo është Angela Merkel, Kancelarja e Gjermanisë, ekonomistja më e madhe në Evropë

Be the first to comment on "DHÌMBJE E MADHE | LAJM SHUME I HÌDHUR Angela Merkelit I Jepet Làmtumira E Fùndit…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*