Djaloshi shqiptar fitoj 20000 euro për ta lënë shtatzënë gjermanen, ai tregon si e fitoj “punën”, por ka një ankesë

Një cift gjerman kishte bërë shpalljen se kërkojn një djalë të ri për një punë që do ti tregonin pasi që të paraqiteshin djem të interesuar dhe cilin do ta zgjedhnin ata do ti tregonin edhe llojin e punes.

Në këtë shpallje ishin lajmëruar shumë të rinjë nga Ballkani dhe në mesin e tyre edhe i riu shqptarë L.M.

Ai ishte zgjedhur nga cifti gjerman si më i bukuri dhe e kan kontaktuar personalisht në një lokal; Kërkesa e tyre e kishte habitur shumë, por që në pagesën e ofruar prej 20000 euro nuk kishte refuzuar sepse edhe gruaja iste mjaft e bukur.

Ata i kërkuan që ta lërë shtatzane gruan gjermane dhe nëse do të kishte sukses ata do të ja jepnin shpërblimin e kontraktuar. Herën e parë nuk kishte pasur sukses dhe i është dashur ta përsërit edhe herën e dytë dhe pas që mjekët e kan siguruar se gruaja ka mbetur shtatzëne ata i japin shperblimin prej 20000 euro si dhe i sigurojne letrat e punës në Gjermani.

Djaloshi është ankuar se ne kontratën e bërë mes tyre i është kërkuar që ta pranoj se nuk do të kërkoj më shumë prej tyre dhe marrëvesja të jetë diskrete, ashtu që fëmija mos ta kuptoj se është prej tij. Ky edhe e ka pranuar dhe shprehet se megjithate ja ka vlejtur, por se ka dëshirë që fëmijën ta sheh pas lindjes, por që në kontraten e nënshkruar nuk ka të drejtë ta takoj dhe se cifti gjerman tani jeton në një qytet që ky nuk e ka të njohur.

Mendimet e juaja të shprehura në komente do të jenë në shërbim të atyre që mun të gjenden në situata të ngjajshme dhe do ju japin mësim.

Be the first to comment on "Djaloshi shqiptar fitoj 20000 euro për ta lënë shtatzënë gjermanen, ai tregon si e fitoj “punën”, por ka një ankesë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*