Dua nje mashkull shqiptar, per 4 muaj d0 ta sjell ne Zvicer, vetem te ket pasaporte udhetimi

Jam 33 vjecare, me qendrim te rregulluar ne Zvicer dhe Jetoj e vetmuar se jam e pa varur nga prinderit e mi , e kam jeten perpara vetem nje mashkull i sincert me mungon.

Nuk prish pune se nga eshtë brenda 4muaje da ta sjell ne Lucern se ikam te gjitha mundesit ,jam nje tifoze e flakt e Bazelit sa her qe luan brenda shkoj dhe e shikoj.

Arsyeja qe po ju tregoj per futboll esht se nuk dua te kemi mosmarrveshje ,kam deshir cdo detal tja them. PER TE KON.NTAKTUAR ME KETE BUKUROSHE SHT.YP HA.PSIREN RE.KLA.MUESE KU SHK.RUAN SP PONZ0RED

Me thirrni ne vajberr ne nmrin tim qe gjendet aty ku shkruan sp0ns0red aty brenda i keni te gjitha shenimet ,mund te me shkruani ne cdo koh. Un punoj administratore ne nje kompani pastrimi ,shumicen e punes e kryejnga banesa kam kohe per jeten time ,me nje fjal e kam jeten e rregulluar.

Be the first to comment on "Dua nje mashkull shqiptar, per 4 muaj d0 ta sjell ne Zvicer, vetem te ket pasaporte udhetimi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*