Dua përkrahje nga dikush i ndershëm. Jam në vitin e parë në fakultet dhe bëj edhe një punë pas mësimit. Në punë po kam provo,kime

Unë jam në vitin e parë të kolegjit dhe kohët e fundit kam marrë një punë në një restorant t¨shtrenjtë. Unë punoj pas mbarimit të mësimit, duhet, prindërit e mi nuk janë aq të pasur sa të mund të më sigurojnë të gjitha kushtet …
Mendova për një kohë të gjatë nëse do të filloja punën, por meqenëse ishte një restorant mjaft i respektueshëm, “zotërinjsh”, vendosa të filloj të punoj me turne të tjera. Po vijnë mjekë, politikanë vendas, avokatë, njerëz shumë të respektuar.

Zotërinj të qytetit, por vura re që ata shpesh shikojnë dekoltenë time, dhe disa ditë më parë një mysafir më kapi prap anicën deri sa i kaloja pranë tij.

Unë u ankova tek shefi, por ai tha që unë duhet të jem pak më liberale, sepse ata bëjnë fatura të mëdha dhe i sjellin fitime të mira. Isha e neveritur, dhe mbrëmë një tjetër “zotëri” më ofroi 50 euro për t’u takuar pas ndërrimit. Pastaj unë mbeta e habitur dhe si një vajzë e re që vjen nga fshati nuk di si të veproj? Ta braktisi punën dhe ti rrezikoj studimet e mija apo të pranoj edhe ofertat nga ata njerëz që vijnë aty dhe më ofrojnë para. Më dëshirë do ta kisha gjetur një njeri të ndershëm që dp të martohesha dhe ta ruaj nderin tim, por që më vjen keq se ai edhe duhet sa do pak të më ndihmoj në shpenzimet për studime sepse dua të shkollohem, sepse kam shumë talent për shkollim.

Nëse ka ndonjë që mendon se mund të më ndihmoj rreth shkollimit une do të heq dorë nga puna dhe do ti përkushtohem të dashurit që mund të jetë njëri nga ju që e lexoni hallin tim dhe do ti përfundoj studimet me afat rekord

Be the first to comment on "Dua përkrahje nga dikush i ndershëm. Jam në vitin e parë në fakultet dhe bëj edhe një punë pas mësimit. Në punë po kam provo,kime"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*