Dua ta harroj të kaluarën…dua një lidhje të re dashu,rie dhe ta vazhdoj jetën e ëmbël

Jam në moshën e pjekurisë, jam 36 vjecare dhe jetoj e pavarur në banesën time në një fshat në Gjenoa të Italisë.

Kam qenë e martuar për dy vite, por fati ishte ashtu që nuk mund ta vazhdonim bashk më tutje dhe vendosëm të ndaheshim dhe secili ta vazhdon rrugën e vet.

Tani e kam harruar të kaluarën dhe po mendoj vetëm për të ardhmen e jetës time dhe si krejt njerëzit e botës ta shijojë jetën edhe ëmbël edhe une.

Jam duke u ndjerë shumë e zbrazët në jetë dhe po besoj se një lidhje e re do të ma kthente vullnetin për jetën dhe besoj se do ta kalojmë shumë bukur në vazhdim. Cili do nga ju që e lezoni dhe mendoni se mund të shkëmbejna përvoja dhe biseda të sinqerta meereni hapin dhe më K0ntakT0 në numr1n tim që ju shaqet pas1 të mbaron r3kläma menjëher poshtë këtu ose aty ku shkruan SP0NS0RED DHE TA SHOHIM FATIN tonë. Mund të bëjmë një martesë të lumtur ose edhe bashkjetesë dhe ta krijojmë një familje të lumtur, eja dhe ta bëjmë krejt bashk. Preferoj dikend që dëshiron të jetoj në Ital1 sepse ketu i kam të gjitha kushtet e jetës.

Ju falënderoj të gjithë juve që shprehni interesimin tuaj dhe krejt s3krete mes neve.

Be the first to comment on "Dua ta harroj të kaluarën…dua një lidhje të re dashu,rie dhe ta vazhdoj jetën e ëmbël"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*