Dua të takohem me ndonjë të mosh,uar për kontak,te mbi 30, ndoshta pak më shumë, vetëm të moshuarit i marr parasysh ..

Rrëfimi: U futëm në bodrumin e shkollës. Ashtu kinse padashje, M`i largoj mba`thjet dhe ia filloj të më…

Gjithmonë e dija që herën parë që do të bëja s,ks me dikë që do të më pëlqente dhe do të më interesonte vërtet.

Unë nuk isha nga ato që u ndikuan nga shoqet ose ato që do të thoshin të tjerët.

Doja që të ishte vërtet diçka e veçantë.

Problemi ishte se nuk dija asgjë për veten time, po mendoj nga ato punët me mashkuj. Mamaja ishte gjithmonë e ndrojtur edhe në shtëpinë tonë. E tëra që dija ishte përmes disa filmave dhe serialeve.

Unë u takova me Xhekin kur isha 15 vjeç dhe ishte ajo që e thonë se ishte dashuri në shikim të parë.

Që ditën e parë ishim të pandashëm dhe disi me kalimin e kohës fillova të ndiej një dëshirë të papërshkrueshme për të fjetur me të. Sidoqoftë, së bashku me dëshirën time, u rrit frika se do të vija në siklet, se do të bëja diçka të gabuar për shkak të së cilës ai do të më linte, dhe unë nuk mund ta lejoja atë. Kështu që unë erdha me një plan

– së pari do të bëhem sa më me përvojë, dhe pastaj do të fle me Xhekin.

Por derisa ishim në shkollë dhe kishim pauzën ne dy zbritëm në bodrumin e shkollës dhe aty situata më doli nga kontrolli, Xheki si me qëllim futi dorën nën bre kët e mija dhe ashtu,, gishtat m`i futi thell dhe nuk e dija se cfarë po ndodhë por aty e humba atë që quhet “Nderë apo moral tek femrat”. Ai më kërkonte falje, dhe normal unë e fala sepse ajo punë mori fund. Xheki tani është në perëndim në Europë i martuar kurse unë nuk u martova ende dhe jam në pritje ta gjej shpirtin tim binjak dhe një person që do të ma falte gabimin e të kaluares, sepse këto ndodhin në moshen e re si te vajzat ashtu edhe te mashkujt,,,për cdo rast nëse dikush është i interesuar të K0ntakt0jm më gjeni në numr1n këtu poshtë nën r3klämen e vendosur sa mos të me ngacmojnë ata që nuk kan interes1m.

Ju Faleminderit nëse më kuptoni!

Be the first to comment on "Dua të takohem me ndonjë të mosh,uar për kontak,te mbi 30, ndoshta pak më shumë, vetëm të moshuarit i marr parasysh .."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*