Dua të takojë ndonjë “babush të shkëmbej biseda, ndoshta pak më shumë”, vetëm ata më të moshuarit vijnë në konsideratë

Ndoshta ju do të më quani edhe me emra të ndryshëm vetëm pse une po e tregoj të vërtetën që shumë femra e ëndrrojnë, por që nuk e shprehin lirisht kështu sikur se une.

Jetoj në Tiranë dhe nuk jam e lidhur, pra jam e lirë si zogu në qiell dhe dëshira ime është ta gjej ndonjë “babush” që të shkruajm dhe bisedojmë gjatë natës e pse jo edhe më shumë, sepse nata po është e gjatë dhe nuk po kalohet vetëm duke shikuar televizor.

Nëse jeni nga ata babushat që mbajnë fshehtësin ashtu si duhet atëher ne mund te bisedojmë deri në orët e vona dhe ta kalojm natën shumë bukur,,,e pse jo edhe ndonjë takim në fshehtësi të plotë vetëm se duhet të dakordohemi për vendtakimin dhe gjithä tjerat vijnë në vendin e vet për të dy neve.

Be the first to comment on "Dua të takojë ndonjë “babush të shkëmbej biseda, ndoshta pak më shumë”, vetëm ata më të moshuarit vijnë në konsideratë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*