Dy persona deponojnë mbi 400 euro para të falsifikuara në një bankë në Prishtinë, të gjitha ishin nga 1 dhe 2 euro

Po licia e Kosovës ka njoftuar për dy raste të falsifikimit të parasë në Prishtinë, shkruan Gazeta Metro.

Ngjarjet kanë ndodhur me 24 maj dhe 31 maj në Prishtinë.

Të dy rastet janë deponuar para të falsifikuara në bankë, saktësisht monedha prej 1 dhe 2 euro.

Be the first to comment on "Dy persona deponojnë mbi 400 euro para të falsifikuara në një bankë në Prishtinë, të gjitha ishin nga 1 dhe 2 euro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*