E ndjejë mungesën për një shok: Askush nuk lajmërohet, të gjithë presin vetëm ashtu koti të ju shkruaj e para

Nuk thonë kot se vetmia është njëra nga më të kqijat që mund ti ndodhë një njeriu dhe për këtë jam bindur edhe vet për këto vitet e fundit.

Burri më ka ndërruar jetë ka afër pesë vite dhe dy vajzat e mija shkuan për studime dhe atje gjetën edhe burrat e vet dhe ndodhë që vetëm dy herë brenda vitit që më vizitojnë dhe kohën e lirë pas orarit të punës e kaloj këtu në oborrin tim .

E kam punën e mirë dhe pagesën mjaft të lartë dhe kam bërë edhe kursime sepse ta them të drejtën nuk kam dal të hargjoj sepse nuk po kam kush të më shoqëroj këto vitet e fundit.

Ka shumë vite që jetoj dhe punoj në Frankfurt, por kohën e fundit kam filluar të mërzitem edhe une sepse njeriu nuk po plakej nga zemra e dëshira për të kaluar kohën edhe me ndonjë burrë se edhe shoqet po ma thojnë se gjeje një të dashur dhe kaloje kohen se nuk jetohet keshtu duke i pasur te gjithas kushtet për ta bërë një jetë të bukur dhe të lumtur dhe kush do që mendon se mund të kemi një marrëdhanje të mirë dhe të sinqert me K0ntaKT0ni pasi ta keni marrë numr1n pas mbarimit të rekl,ämes menjëher nën këtë kërkesën time per një burrë që ka edhe karakter sepse bukuria është sot për nesër.

Be the first to comment on "E ndjejë mungesën për një shok: Askush nuk lajmërohet, të gjithë presin vetëm ashtu koti të ju shkruaj e para"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*