E pyetën pse nuk i ndërton një shtëpi, prek futbollisti i njohur: Ajo nuk ka fjetur që të haja unë pak bukë

Gjatë një interviste, Ronaldo u pyet: “Pse nëna juaj ende jeton me ju? Pse nuk i ndërtoni asaj një shtëpi?”

“Nëna ime më rriti duke sak rifikuar jetën e saj për mua. Ajo shkoi në shtrat e uritur, vetëm për të më ushqyer. Nuk kishim para për asgjë. Ajo punonte 7 ditë në javë dhe natën si pastruese për të blerë këpucët e mia të para për të qenë në gjendje që unë të bëhesha një lojtar i suksseshëm, dhe i gjithë suksesi im i kushtohet asaj.

Be the first to comment on "E pyetën pse nuk i ndërton një shtëpi, prek futbollisti i njohur: Ajo nuk ka fjetur që të haja unë pak bukë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*