E thotë hapur: E dua nje shqiptar, jam ashtu si më ka lindur nëna! Jam ruajtur për princin e ëndërrave të mija

Jam 37 vjecare, ende jam evarur nga prinderit e mi , e kam jeten perpara vetem nje mashkull i sincert me mungon,nuk prish pune se nga është apo nga vjen…me rëndësi të jetë shqiptar.

Ju mund të pesni se pse kam pritur kaq gjatë këto vite dhe ju përgjigjem se unë jam kujdesur për prindët dhe do të kujdesem edhe për prindët e kujt do nëse ende i ka në jetë dhe nuk paraqet kurrfar problemi kjo…do të kujdesm njejtë sikur për prindët që më kan rritur.

Me thirrni ne vajberr ne nmrin tim qe gjendet aty ku brenda i keni te gjitha shenimet…në vendet ku shkruan SP0NS0RED…i keni të gjitha ,mund te me shkruani ne cdo koh ose me merr ne tel ose me shkruaj ne vajber dhe vazhdojm edhe per detajet tjera rreth meje e teje.. dhe mos te harroj un jam ende ashtu si më ka lindur nëna ime dhe jam ruajtur duke e pritur njeriun e jetës time, jam e bukur si me shikon ketu dhe jam edhe shumë e sjellshme. Shumë kush mund të më pyes se si kam duruar kaq gjatë, por une i kam ruajtur nderin vetes dhe familjes dhe jam shumë krenare për jetën time.

Be the first to comment on "E thotë hapur: E dua nje shqiptar, jam ashtu si më ka lindur nëna! Jam ruajtur për princin e ëndërrave të mija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*