E tradhtova burrin tim me një fqinj 32 vjeçar dhe mbeta e shta,ngur kur më bëri këtë në dyshemenë e dhomës së ndejës

Unë jam 26 vjeç dhe burri im është 37. Jemi të martuar prej pesë vitesh dhe mendoj se kemi një marrëdhënie të shkëlqyer. Një burrë i moshuar jeton pak shtëpi larg shtëpisë tonë, është 58 vjeç. Burri im dhe ai njihemi, por im shoq nuk e ka idenë se si adoleshente kam qenë e dashuruar me fqinjin.

– Fqinji, i cili aktualisht është i vetëm sepse e la gruaja, punon shpesh në kopsht dhe herë pas here ndalem pranë gardhit dhe lavdëroj lulet e tij. Ai ishte shok i babait tim dhe mbaj mend se ishte shumë i kujdesshëm me mua kur babai im ndërroj jetë nga një atak në zemër.

– Para një muaji po kaloja pranë shtëpisë së tij dhe u ndala si zakonisht. Filloi të bjerë shi dhe ai më ftoi të hyja brenda për një gotë çaj të nxehtë. Sapo bëra një model flokësh të ri dhe ai më tha të dukesha shkëlqyeshëm dhe se ksi. U skuqa sepse prita shumë vite që ai të më thoshte diçka kaq personale.

-Më afrua dhe më kapi dorën. Pastaj më puthi papritmas. U trondita, por e putha përsëri. Më çoi në dhomën e ndenjjes dhe bëmë dashuri të egër në tapet. Isha larg vetes kur ai më kënaqte gojarisht dhe përjetova një kulm siç nuk e kisha pasur kurrë me burrin tim. Ai ishte një dashnor pasionant dhe ishte përvoja më e mirë sek sua le e jetës sime. Megjithatë, shpejt u pushtova nga një brejtje e pabesueshme ndërgjegjeje sepse me burrin nuk dua të ndahem, por nganjëherë njeriu po ka nevojë të përjetoj ndjenja edhe me persona të tjerë që janë edhe ata të interesuar.

Be the first to comment on "E tradhtova burrin tim me një fqinj 32 vjeçar dhe mbeta e shta,ngur kur më bëri këtë në dyshemenë e dhomës së ndejës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*