E vetme! Dua të njoftoj miq më të moshuar, me të rinjtë nuk po më ecën mbarë

I dua të gjithasportet të të gjitha llojeve, udhëtime, bowling, më pëlqen të notoj, të udhëtoj dhe të luaj lojra.

Më pëlqen gjithashtu të bëj punët e shtëpisë dhe të dëgjoj të gjitha llojet e muzikës. Unë jam një zonjë e gjithanshme. I dua sportet – palestrën, më pëlqen edhe vallëzimi … Më pëlqen vallëzimi në fusha dhe e bëj mirë.

Unë e bëj atë për trupin dhe shpirtin tim! Unë gjithashtu e dua motoçikletën. Unë jam i hapur për interesa dhe hobi të reja dhe jam gati t’i ndaj me të dashurin tim të ardhshëm!

Gjithmonë është e lehtë të flasësh për njerëzit e tjerë, por në të njëjtën kohë është kaq e vështirë të flasësh për veten tënde. Miqtë e mi thonë se jam shumë e sjellëshme, i ndjeshëm, akomoduese dhe bujare. Unë gjithmonë përpiqem t’i trajtoj njerëzit ashtu siç dua të më trajtojnë. Unë jam emocionale, kam gjithmonë mendimin tim dhe kurrë nuk përpiqem të kopjoj askënd. Unë jam shumë energjik dhe përpiqem të shijoj dhe pranoj gjithçka që jeta jep në maksimum.

Unë jam e dashur, e kujdesshëme dhe besnike. Më pëlqejnë gjërat e thjeshta në jetë dhe ëndërroj për një familje, një bashkëshort të dashur dhe një punë të mrekullueshme. I dua lulet. Të preferuarat e mia janë lulekuqët – të butë, të brishtë dhe të ndjeshëm ashtu si unë. E vetmja gjë për të cilën ëndërroj është të takoj një person me të cilin do të krijoj një familje!

Be the first to comment on "E vetme! Dua të njoftoj miq më të moshuar, me të rinjtë nuk po më ecën mbarë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*