E vetme jetoj në Hambburg (37) “Kush don me ardhë te unë vjen, kush nuk don s’ka problem”, Nuk kam fëmijë! Kam edhe kursime bankare dhe jam e hapur

Për disa vite kam qenë duke bashkjeuar me një person aë tani nuk ka më asnjë rëndësi në jetën time sepse as që kam pasur kurorë martese ndonjëher, kështu që nuk kam kurrfar pengesa as nga familja e as nga ish-i im.

Kaluan disa vite dhe tani jam e penduar pse e kalova kohën ashtu pa asnjë qëllim në jetën time dhe tani i shoh gabimet e mija dhe pendohem për kohën e kaluar kot.

Tani kam vendosur ta gjej një bashk short apo një shok me të cilin do ta kaloja jetën dhe ta shijoj edhe une një jetë të lumtur. Edhe në pushime nuk po më shkohet! Si të shkoj dhe ti shikoj të tjerat si kanqen me burrat apo dashnorët e vet, kurse unë e vetmuar. E kam vendosur kush do që mendon se mund të bisedojmë për hallet tona merreni adr3sën time këtu pasi të mbar0N rek,låmä i keni të dhënat e mija dhe mund të shkruajm apo të bidedojm sepse kështu nuk shkon më. Jam e sjellshme dhe kam kulturë perendimore,,,nuk ju refuzoj për biseda dhe ta shohim si do të shkoj puna sepse e kam edhe sa ma shpejt ta gjej një person kushdo që e kam fatin.

Be the first to comment on "E vetme jetoj në Hambburg (37) “Kush don me ardhë te unë vjen, kush nuk don s’ka problem”, Nuk kam fëmijë! Kam edhe kursime bankare dhe jam e hapur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*