Nëse edhe ju jeni i vetm,uar, paraqituni ta provojmë të ecim bashkë gjatë jetës së përbashkët

Le të lëmë gjithçka të keqe që kemi kaluar pas krahëve, le ti takojë të kaluarës.

Të fillojmë një jetë të re plot dashuri dhe surpriza të këndshme. Le të jemi të lumtur së bashku dhe të urojmë vetëm më të mirën. Ju lutem vetëm ata që janë të interesuar për ndonjë marrëveshje, e jo të bëni shaka.

Dua ta zgjedhi më të mirin nga të gjithë ju që më lajmëroheni dhe kuptohet nëse edhe ju jeni të mendimit se ne mund të ja kalojmë sa më bukur pjesën tjetër që e kemi përpara. Unë mendoj se do ta zgjedhi njeriun që unë jam duke kërkuar. PasI TË mbaron rek,låma menjëher poshtë lajmër1mit tim dhe pas K0NTAKTIT TON UNE DO TE VEND0S se cili do të jetë ai që do të bëjmë takime në vende s3krete dhe nëse ne bindemi se mund ta vazhdojmë edhe më tutje me dashuri nga të dy prej neve dhe me marrëveshjen tonë të përbashkët. JU LUTEM SERIOZ që mos të na ndodhin vetëm avantura, por edhe ma shumë.

Ju faleminderit të gjithëve që shprehni interes1min për mua!

Be the first to comment on "Nëse edhe ju jeni i vetm,uar, paraqituni ta provojmë të ecim bashkë gjatë jetës së përbashkët"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*