Eh çfarë fshatari: Sikur të më kishte kapur “korrenti”! E ndjeva çdo centim,etër duke e futur..si i egër ishte

Isha duke udhëtuar nga fshati për tu kthyer në shtëpinë time pasi e kisha vizituar tezen time në fshat që e dua shumë.

Prita për një kohë dhe autobusi i linjes nuk erdhi dhe ty u ndal një bashkëfshatar i tezes dhe më tha se nëse nuk të pengon mund të marr me makinën time deri në qytet. Kishte rënë terri dhe të kthehesha edhe një natë te tezja mu duk e tepërt dh vendosa të hy në makinë, mendova se fundja nuk ka edhe cfarë më bën ky fshatari.

Ecte me një shpejtësi të vogël dhe ajo rruga krejt kthesa. Ashtu në bisedë e sipër filloi të më provokoi me fjal dh epas disa pyetjeve më tha se ndoshta e kam bërë me ndonjë katundar dhe normal i thash jo! Ai ktheu kokën nga unë duke më parë si me habi dhe më tha se ti nuk po njofshe mirë punën e dashurisë, në qoftë se nuk e ke provuar me një katundar një herë në jetë.

Ashtu duke biseduar dhe treguar zotësin e tij në dashuri nuk e kisha vërejtur fare se ai kishte shmangur rrugën dhe ishte ndalur në një vend me drunj të mdhenjë dhe dukej si të ishim në xhungël aty. Ma kishte futur dorën mes këmbëve dhe dhe më fliste ashtu dhe në moment e ndjeva se vetëm isha e dorëzuar në duart e katundarit.

Më kapi në krah dhe më futi në sediljen e pasme aty edhe ngushtë dhe kur filloi punën e vërejta se është krejt një tip tjetër nga ata pak meshkuj që kisha pasur punë me ata. Fillova ta ndjejë cdo centim,etër duke pritur se do arrinte fundin dhe ai nuk ndalej duke e shtyrë. Kur filloj me pompim dhe më gjithë forcën i jepte, e drejta ai mì ngriti të pasmet dhe me lehtësi më mbante pezull. Nuk ndalej, prit e prit dhe dikur mendova se do ma plas edhe zemrën e lutja mjaft por as që dëgjonte fare. Dikur i ika nga duart e atij fshatarit dhe i thash më dërgo në qytet të lutem se nuk mundem më shumë. Kjo edhe ishte hera e parë që më ndodhi të ikja nga dikush që nuk e duroja ashtu dhe jam në dyshim se ndoshta edhe kam mbetur shtatzënë dhe nuk di as si të veproj më tej.

Be the first to comment on "Eh çfarë fshatari: Sikur të më kishte kapur “korrenti”! E ndjeva çdo centim,etër duke e futur..si i egër ishte"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*