Ende nuk e kam kuptuar: Jo se kam bukuri, djali i Enverit i kërceu tarabat dhe më kapi aty mes trëndafilave

Ka kohë të gjatë që burri ka filluar të pi dhe nuk kthehet në shtëpi deri në orët e mëngjesit e edhe vajzat janë rritur dhe shikojnë punët e tyre, kurse une tërë ditën e vetme në shtëpi dhe bëj ndonjë punë edhe në oborrin dhe kopshtin e shtëpisë.

Burri im nuk i kushton vëmendje pamjes së tij, pi shumë dhe kurrë nuk dëshiron të bëjë asgjë në shoqërinë e njerëzve të tjerë. Ai nuk më çon kurrë askund dhe normal se ndjehem e lënë pas dore nga burri im, dhe ndoshta këtë e ka kuptuar djalii Enverit, komshiut tonë ose ja ka treguar dikush.

Dje pasdite dola në kopsht ti shikoj lulet dhe nuk kam ndjerë asgjë vetëm disa duar të forta më kan kapur nga prapa,,,u shtanga për pak dhe e pranoj se më kishte ardhur qejfi ka kohë të gjatë. Më shtyu nga prapa mes trëndafilave që janë rritur si të ishin lisa.

Me zor nxora fjalët, i thash largohu se po na shohin dikush, por ai nuk u largua dhe për disa sekonda ma ngriti fust anin, ashtu si isha e krrusur tentonte për ta futur dhe e kuptova se nuk kishte përvojë nga këto punë dhe ja kapa me dorë, e kishte të fortë si guri të ishte e vendosa aty ku duhet. Ai këtë e kërkonte dhe me krej fuqinë i jepte sa mu duk vetja si në ditët më të mira kur isha e Re.

I thashë më kap nga gjoksi më mban më mirë,,,ai e bëri dhe vazhdonte nuk ndalej i jepte fort e më fortë,,,e kreu punën dhe ashtu me zë të ulët më tha shumë faleminderit dhe une vetëm e shikova me shumë falënderim se vërtet më dha një knaqësi që me vite nuk e kisha përjetuar dhe i thash: ska gjë se knaqësia ishte edhe e imja vetëm i kërkova mos të pëhapte fjalë me askend në botë dhe ai mu betua se kjo mbetet vetëm mes neve.

Tani jam në mendime ta vazhdoj edhe ndonjë her tjetër apo si të ja bëj se vertet ndjeva knaqësi të madhe dhe një këshillë do më jepte drejtim si të veproj.

Be the first to comment on "Ende nuk e kam kuptuar: Jo se kam bukuri, djali i Enverit i kërceu tarabat dhe më kapi aty mes trëndafilave"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*