Eshtë 64-vjeçare dhe ka më shumë oferta se mbesat e saja, pa ndërprerë merr kërkesa nga tinejxherët

“Unë tërheq më shumë djem të rinjë se sa mbesa ime”, thotë kjo gjyshe.

Leslie Maxwell nga Melburni është 64 vjeç dhe është e fiksuar pas fitnesit. Pasionin e saj për sportin ajo e ndan në rrjetin social, ku rregullisht merr shumë komplimente për trupin e saj të ndërtuar shumë bukur si të ishte një vajzë e re.

Leslie gjithashtu thotë se asaj i pëlqen më shumë të shkojë në palestër me nipin e saj 19 vjeçar , dhe të dy vërejnë se gjyshja e tij tërheq më shumë meshkujt se shumë vajza të rinj që ushtrojnë aty.

– Ajo duket fantastike për moshën e saj, prandaj nuk habitem nga vëmendja që ajo i kushtojnë të tjerët – thotë Tija, duke shtuar se 18-vjeçarët shpesh ia gjuajn gjyshes.

– Po, ata janë mjaft të pa kujdesshëm ndonjëherë. Ata gjithashtu më dërgojnë fotografi të orga neve mashkullore. Sidoqoftë, unë vendos ta marr si një kompliment – thotë Leslie.

– Nuk jam shumë e lumtur që adoleshente më dërgojnë fotografi të tilla. Do të doja të ndaleshin, por prap mendoj se ata e dijnë më mirë si të veprojnë – thotë Vanessa.

Nuk mund ta mbuloj trupin tim, kam punuar shumë për ta bërë kështu që të dukem bukur si një vajzë e re.

Be the first to comment on "Eshtë 64-vjeçare dhe ka më shumë oferta se mbesat e saja, pa ndërprerë merr kërkesa nga tinejxherët"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*