Eshtë një gjyshe, dhe kështu kishte veshur në moshën 67?! Si nuk ka turp për vitet!

Në ditët e sotme, ne mund të gjejmë gjëra të ndryshme interesante në rrjetet sociale.Shumë gra dhe vajza e kanë kuptuar se pamja tërheqëse dhe fotot mund të arrijnë lehtësisht tek ndjekësit, por edhe oferta për re klama, etj.Mirëpo, kur shohim se kjo bëhet nga gratë që kanë hyrë në vitet e mëvonshme, as nuk duket shumë e hijshme.

Kohët e fundit, këngëtarja e njohur nga Ballkani, së fundmi publikoi një fotografi të saj me një fustan ngjyrë vjollce. Menjëherë pas publikimit të fotografisë, shumë komentuan se kjo pamje nuk i shkonte vërtet këngëtares, duke marrë parasysh moshën e saj. Hidhini një sy më poshtë dhe thoni atë që mendoni.

Cfare thoni ju? Cili eshte mendimi juaj?

Be the first to comment on "Eshtë një gjyshe, dhe kështu kishte veshur në moshën 67?! Si nuk ka turp për vitet!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*