Fυtja e një Ιυge në të breηdshme mund të shpëtojë jetën e ναjzaνe, por edhe meshkujve

Të jesh një grua në këtë botë gjithnjë e më të dh.unshme, dhe veçanërisht në disa vende, bëhet gjithnjë e më e vës.htirë çdo ditë.

Fshehja e një lugë në të brendshme mund të duket e pakuptimtë, por ajo është në fakt një truk i zgjuar që mund të ndihmojë të shpëtohet jeta e mijëra grave të detyruar të durojnë tregtinë e skll.evërve dhe tregtinë e se.ksit.

Udhëtimi vetëm për një grua paraqet një rre.zik shtesë.Përkundër rregullave të sigurisë, stacioneve dhe aeroporteve, ata mund të përpiqen të marrin disa masa paraprake shtesë, munden në disa raste të shpëtojnë jetën e tyre.

Ja se si funksionon:

Ndërsa jeni në një aeroport dhe ju duhet të flisni me një agjent të sigurimit larg nga sul.muesi juaj, duke vënë një lugë ose një objekt metalik në mbathjet tuaj para se të kaloni kontrollin e sigurisë, ju shpëton jetën.

Në këtë mënyrë do të aktivizohet detektori metalik në kalimin tuaj dhe një agjent ka shumë të ngjarë të të çojë në një dhomë private për t’ju kontrolluar.

Në këtë mënyrë ju do të jeni të sigurtë nga sul.muesi juaj ose nga ai që ju kërc.ënon dhe mund t’i raportoni agjentit se çfarë po ndodh dhe të shpëtoheni.Super apo jo!Ne mendojmë se ky është një truk që vlen të përhapet në mënyrë që sa më shumë gra ta lexojnë.

Be the first to comment on "Fυtja e një Ιυge në të breηdshme mund të shpëtojë jetën e ναjzaνe, por edhe meshkujve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*